Megan Is Missing (2011)

Megan Is Missing (2011)
Megan Stewart, 14, and her best friend Amy Herman, 13, though opposites in personality, are best friends. Megan carries the front of being the most popular girl in school, but this masks a lifestyle of hard partying, drugs, alcohol and indiscriminate sex. Amy, unpopular and socially awkward, clings to her relationship with Megan as a lifeline to social acceptance. Together, these two young girls forge a deep friendship based on their mutual needs. The two girls regularly communicate by web chat cameras or cell phone, and even meet boys online. As Megan seeks friends who are different from her usual posse of hanger-ons, she is introduced by a friend online to a 17 year-old boy named Josh in a chat room. Megan and Josh bond quickly, leaving Amy feeling a bit left out. One day, Megan goes to meet Josh in person, and she is never seen again. Amy launches into a concentrated effort to find her friend

Calitate Film : DVDRip

Boy (2010)

Boy (2010)
Este anul 1984 si Michael Jackson este regele muzicii pop chiar si in oraselul Waihau Bay din Noua Zeelanda. Aici il intalnim pe Boy, in varsta de 11 ani, ce locuieste impreuna cu bunica ,cu o capra si cu fratele sau mai mic, pe nume Rocky (ce crede ca are puteri magice). La scurt timp dupa ce Bunica paraseste oraselul pentru o saptamana, apare ca din senin tatal lui Boy, Alemein .Avand o imagine de tata erou pe perioada absentei lui, Boy se confrunta cu un tata iresponsabil ce s-a intors sa caute o geanta cu bani pe care a ingropat-o cu un an inainte. Acum este momentul cand capra intra in ”scena”…

Calitate Film : DVDRip

Unthinkable (2010)

Unthinkable (2010)
Atunci cand Guvernul intra in posesia informatiei potrivit careia trei arme nucleare ar fi plasate de catre un extremist musulman in trei orase diferite ale Statelor Unite ale Americii, se convoaca de urgenta echipa anti-terorista condusa de agenta FBI Helen Brody pentru a solutiona situatia de criza. Desi teroristul Younger este capturat destul de repede, specialistii in interogatorii nu reusesc sa il determine pe musulman sa divulge locatiile in care sunt ascunse bombele, iar Helen Brody nu face progrese remarcabile, motiv pentru care Guvernul apeleaza la misteriosul H, ale carui metode neortodoxe si brutale de interogare sunt diametral opuse de cele ale agentei federale. Avand la dispozitie numai 2 zile pana la producerea exploziilor devastatoare, H recurge la presiuni imposibil de imaginat asupra lui Younger, trecand de orice granita care i-ar fi fost permisa unui agent FBI, dar bucurandu-se de sprijinul Guvernului atata vreme cat obtine rezultate palpabile. Oare pana unde sunt dispuse sa mearga autoritatile nord-americane pentru a smulge pretioasele informatii de la Younger?

Calitate Film : DVDRip

Enemies Among Us (2010)

Enemies Among Us (2010)
Maiorul Chip, guvernatorul din Louisiana, a avut de toate. Într-un an electoral prezidenţial, el este favoritul postului de vice-preşedinte pentru partidul său. Din păcate, secretele întunecate ale trecutului său ca agent sub acoperire NSA se întorc pentru a-l bantui. El se pomeneşte luptându-se nu doar pentru cariera sa politică ci şi pentru viaţa lui.

Calitate Film : DVDRip

Trust (2010)

Trust (2010)
Sotii Will si Lynn Cameron locuiesc alaturi de familie intr-un cartier linistit din suburbii si se simt in deplina siguranta, nefiind initial ingrijorati de faptul ca fiica lor in varsta de 14 ani pe nume Annie discuta frecvent pe internet cu un interlocutor necunoscut, care pretinde ca are 16 ani si se numeste Charlie. Atunci cand naiva Annie se lasa ademenita de Charlie si accepta sa il intalneasca fata in fata, descopera cu stupoare ca nu este vorba despre un adolescent, ci despre un barbat matur de 40 de ani, care este obsedat sexual si isi vaneaza victimele pe retelele de socializare online. Dupa ce Annie este molestata si ramane cu o trauma psihica de care se straduieste sa o vindece psihologa Gail, parintii se autoinvinovatesc pentru ca nu au reusit sa isi protejeze copilul, iar relatiile de familie se deterioreaza din zi in zi mai mult. Dornic sa se razbune pe acest pedofil pervers si sa il impiedice sa violeze alta adolescenta, Will Cameron il vaneaza prin toata tara pe Charlie pentru a-l pedepsi.

Calitate Film : DVDRip

Hybrid (2010)

Hybrid (2010)
Tarziu in noapte, dupa producerea unui accident de circulatie cu urmari fatale, intr-un garaj inchis al politiei din Chicago este adusa o masina avariata si misterioasa. Mecanicul de sex feminin al garajului pe nume Tilda, impreuna cu tinerii si priceputii ei colegi de serviciu descopera in curand faptul ca respectivul automobil poseda inteligenta proprie, pe care o foloseste in scopuri destructive, are capacitatea cameleonica de a se transforma in mai multe masini diferite ca model si culoare pentru a-i introduce pe nefericitii mecanici intr-o totala stare de confuzie si, spre deosebire de orice alta masina care are nevoie de un motor pentru a functiona, acest hibrid respira asemenea unei fiinte.
Pe parcursul unei singure nopti de teroare, Tilda si colegii sai inteleg ca se confrunta cu o masina a mortii, mai vicleana si mai inteligenta decat ei insisi, care este capabila sa ii pacaleasca si sa ii invinga.

Calitate Film : DVDRip

Rammbock: Berlin Undead (2010)

Rammbock: Berlin Undead (2010)
Just when Michael arrives in Berlin to visit his ex-girlfriend Gabi, a terrible virus starts spreading across the city at a rapid pace, turning people into mindless homicidal maniacs. Much to Michael’s concern, Gabi’s not home; instead, he meets Harper, a teenage plumber’s apprentice at work in her apartment block. Together, they manage to barricade themselves when raging hordes of infected people swarm the building. Surrounded by these thirsty zombies, Michael and Harper have their hands full to survive – and it will take all of their ingenuity to make their way out to try and find Gabi.

Calitate Film : DVDRip

Pathfinders: In the Company of Strangers (2011)

Pathfinders: In the Company of Strangers (2011)
05 iunie 1944… O misiune secreta este lansata înainte de invazia D-Day.Un mic grup de elita de parasutisti americani aterizeaza în spatele liniilor inamice, mai exact în “poala” Infanteriei germane. Ei sunt în inferioritate numerica si lupta contra cronometru. Datoria lor este sa ramâna în viata suficient de mult în scopul de a gasi o locatie strategica si a înfiinta o organizatie secreta care se ocupa cu echipamente de navigatie necesare pentru directionarea asaltului D-Day. Esecul înseamna viata a mii de oameni.Acest grup de parasutisti americani este un amestec de oameni renegati din diferite unitati militare. Ei sunt straini unul de altul, aruncati împreuna în ultimul minut, fara timp pentru a se pregati si cu doi ofiteri diferiti. Aceasta este reteta pentru dezastru. Este o încalcare a tuturor normelor de lupta si doar un miracol va face aceasta misiune posibila.Bazat pe evenimente reale. Aceasta poveste nespusa a acestor oameni, misiunea lor si faptele din spatele ei, a ramas ascunsa timp de mai mult de 60 de ani.

Calitate Film : DVDRip

Too Big to Fail (2011)

Too Big to Fail (2011)
Bazata pe romanul bestseller cu acelasi titlu al jurnalistului de la cotidianul New York Times Andrew Ross Sorkin, drama de televiziune “Too Big to Fail” isi propune sa identifice cauzele care au generat marea criza financiara de pe Wall Street din anul 2008 si, implicit, criza economica ce a cuprins atat America de Nord, cat si Europa si ale carei efecte se resimt inclusiv in tara noastra. Filmul exploreaza mecanismele ce au condus la declararea falimentului de catre colosul bancar Lehman Brothers, incercand sa raspunda la intrebarea daca acest faliment putea fi evitat de catre Guvernul nord-american prin acordarea unui sprijin financiar masiv din partea Trezoreriei statului si din partea Rezervei Federale, banca centrala a SUA. Desi se axeaza in principal pe actiunile lui Henry Paulson, Secretarul Trezoreriei SUA din acea perioada, drama face o incursiune si prin birourile celor mai puternici si influenti oameni de pe Wall Street si de la Washington D.C. precum Richard Fuld (presedintele Consiliului de Administratie al gigantului bancar Lehman Brothers), Ben Bernanke (presedintele Rezervei Federale) sau Jim Wilkinson (seful de personal al Trezoreriei), demonstrand astfel relatia simbiotica ce exista intre Wall Street si Washington D.C.

Calitate Film : DVDRip